Bakırhan Kağızman, Dağpınar ve Digor Belediyelerini ziyaret etti

Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit ve beraberindeki heyet Kağızman, Dağpınar ve Digor Belediyelerini ziyaret etti.

Bakırhan ve beraberindeki heyet, Kağızman Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Alkan ve Güner Hatay, Digor Belediyesi Eş Başkanları Adem Oyman ve Ülker Özadikti, Digor Dağpınar Belediyesi Eş Başkanları Hüsnü Ancı ve Ayten Yardımciel’i ziyaret etti. Belediye eş başkanlarını kutlayan Bakırhan, belediye emekçilerinin bayramını kutladı.

Bakırhan, Digor Belediyesi'ne yaptığı ziyarette özetle şunları söyledi:

“Dün Hakkari'de Türkiye halkları çok iyi bir sınav verdi. Türkiye’nin dört bir yanından sosyalisti, komünisti, demokratı, genci, kadını, Alevisi, Sünnisi aklınıza kim gelebilirse bütün renkler oradaydı. Hepsi Hakkari Belediyesiyle, Kürt halkının iradesi ile dayanışmak için oradaydı. Bu çok değerli ve kıymetlidir. Önümüzdeki dönemde Türkiye'deki demokratik kamuoyu ile ortak mücadele zeminini öreceğiz. Dolayısıyla Digor’da atacağınız her adımda Sancaktepe’de yaşayan Sancaktepelileri de Esenyurt’ta yaşayan Esenyurtluları da etkilediği bilinciyle hareket etmek lazım. Emin olun burada yaptığınız her iş başka kentlerde yaşayan Digorluları da etkiliyor. O nedenle Digor’la sınırlı düşünmeyin. Digor direniştir, mücadeledir, bedeldir, emektir, o yüce değerli geçmişimizdir, mirasımızdır. Attığınızın her adımın buraya hizmet edeceğinden eminim. Sizleri kutluyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen belediyeyi kazandınız. Buna layık olacağınıza eminiz.” 

14 Haziran 2024