Grup Başkanvekilimiz Sezai Temelli, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Marmara ve Ege'den iki koldan başlayıp Ankara, Adana, Batman, Diyarbakır ve Van güzergahı üzerinden Hakkari'de sonlanacak olan “İradeye Saygı Yürüyüşü” bugün başladı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, İlerici İttifak (Progressive Alliance) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu'nun gerçekleştirdiği çalıştaya katıldı.
İstanbul Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri, Kartal Meydanında “Emeğimiz ve Özgürlüğümüz İçin Kayyıma Geçit Vermeyeceğiz” şiarıyla miting düzenledi.
Kadın Meclisi Sözcümüz Halide Türkoğlu, Grup Başkanvekilimiz Sezai Temelli, PM ve MYK üyelerimiz İzmir il binamızda düzenlenen Deniz Poyraz anmasına katıldı.
Grup Başkanvekilimiz Sezai Temelli, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, milletvekillerimiz ve yöneticilerimiz 10 Ekim Barış Derneği'nin dayanışma yemeğine katıldı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Kobanî Kumpas Davasının 2. etabının ilk duruşmasının görüleceği Sincan Cezaevi önünde açıklama yaptı.
Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Diyarbakır-Mardin arasında yaşanan yangın faciasından etkilenen köyleri ziyaret etti.
Çok sayıda kurum, kuruluş, sendika ve siyasi parti 29 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan “Kayyıma Geçit Yok” mitingine katılım çağrısı yaptı.
Eş Genel Başkan Yardımcılarımız Ebru Günay ve Mehmet Rüştü Tiryaki ile Avrupa Temsilcimiz Eyyüp Doru’dan oluşan heyetimiz İtalya’nın başkenti Roma’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi.
Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan Mardin ve Siirt'de belediyelerimizi ziyaret etti.
Aralarında yazar, sanatçı ve gazetecilerin olduğu 115 isim ortak yazılı açıklama yaparak, Hakkari'ye atanan kayyıma tepki gösterdi.
Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Şırnak, Bitlis ve Muş'ta belediyelerimizi ziyaret etti.
Siyasi partilerle bayramlaşma ziyaretleri kapsamında partimizi Gelecek Partisi ve CHP heyetleri ziyaret etti.