Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Ağrı ve Urfa'da belediyelerimizi ziyaret etti.
Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Iğdır ve Urfa'da belediyelerimize ziyarette bulundu.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Şenyaşar Ailesinin katledilişinin 6. yıldönümünde Suruç’ta yapılan anmaya katıldı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Mersin Akdeniz’de düzenlenen mitingde konuştu.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit ve beraberindeki heyet Kağızman, Dağpınar ve Digor Belediyelerini ziyaret etti.
Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, "Belediyeler Halkındır, Gaspa İzin Vermeyeceğiz" sloganıyla Hakkari'de gerçekleştirilen mitingde konuştu.
Heyetimiz, Tahir Elçi’nin katledilmesine ilişkin bugün Diyarbakır 10’uncu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına katıldı.
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu toplantısı öncesinde Adalet Bakanı ile yapılan görüşmeye milletvekillerimiz ve mahpus yakınları katıldı.
Çocuk Komisyonu Eş Sözcümüz İhsan Seylan, Dünya Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Gününe ilişkin Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Grup Başkanvekilimiz Sezai Temelli ve Meclis İdare Amirimiz Salihe Aydeniz, AKPM İzleme Komitesi Türkiye Raportörü Stefan Schennach ve beraberindeki heyetle görüştü.
Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kayyım darbesine karşı ilk günden başlayan eylem ve etkinlikler bu hafta da sürecek.
Parti Sözcümüz Ayşegül Doğan, Genel Merkezimizde düzenlediği basın toplantısıyla gasp edilen Hakkari Belediyesi'ne ilişkin yapacağımız kampanyaya dair açıklama yaptı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, bileşen ve ittifak partilerimizin temsilcileri ve heyetimiz kayyım darbesine karşı Van’da yapılan halk buluşmasına katıldı.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan ve beraberindeki heyet bugün Yüksekova’da.
Eş Genel Başkanlarımız, bileşen ve ittifak partilerimiz, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ablukayı kırarak Hakkari kent merkezinde yürüyüş yaptı.