Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan ve beraberindeki heyet, PİA ve FES temsilcileri ile genel merkezimizde görüştü.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonumuz, Diyarbakır'da Covid-19 hastaları üzerinde "Türk ışını” adlı cihazın etik dışı olarak denendiği iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Gezi Direnişinde katledilen Ali İsmail Korkmaz için Hatay'da yapılan anmaya katıldı.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonu Eş Sözcümüz Öztürk Türkdoğan, Y ve S tipi cezaevlerine ilişkin raporumuzu açıkladı.
Hakkari'deki kayyım gaspına karşı başlattığımız “İradeye Saygı Yürüyüşü” dokuzuncu gününde sona erdi.
Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Hakkari Belediyesi'ne kayyım atanmasına ve gerçekleştirilen siyasi darbeye karşı Ege ve Marmara’dan başlayan ve 8’inci gününde devam eden İradeye Saygı Yürüyüşü'ne Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları da dahil oldu.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Kars Digor Belediyemizin İstanbul’da düzenlediği etkinlikte konuştu.
Hatimoğulları ve Bakırhan, tutuklu siyasetçiler ile Sincan Cezaevinde görüştü.
Hakkari Belediyemize kayyım atanmasına karşı Marmara ve Ege’den başlayan İradeye Saygı Yürüyüşü bugün Van Başkale'deydi.
Parti Sözcümüz Ayşegül Doğan, Genel Merkezimizde yaptığı basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Marmara ve Ege’den başlayıp Ankara, Adana, Batman ve Diyarbakır üzerinden devam eden İradeye Saygı Yürüyüşü bugün Van’a ulaştı.
Marmara ve Ege'den başlayan ve Hakkari’de sonlanacak olan İradeye Saygı Yürüyüşü Batman’a ulaştı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, İmralı tecridine karşı aylardır Barış ve Adalet Nöbeti tutan annelerin AYM önünde yaptığı açıklamaya katıldı.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, DBP Eş Genel Başkanı Çiğdem Kılıçgün Uçar ve beraberindeki heyet Sivas’ta gerçekleştirilen Madımak Katliamı anmasına katıldı.
Marmara ve Ege'den başlayıp Ankara, Adana, Batman, Diyarbakır ve Van güzergahı üzerinden Hakkari'de sonlanacak olan “İradeye Saygı Yürüyüşü” ikinci gününde sürüyor.