Diyarbakır'da kafe ve parklardaki etkinliklere saldıranları destekleyen ve yaptıkları asılsız açıklamalarla partimizi hedef alan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever ve Zafer Yapı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabır Toktaş hakkındaki suç duyurumuz.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Ekmek ve Adalet Buluşmalarımız kapsamında bugün Ağrı'daydı.
Grup Başkanvekilimiz Gülistan Kılıç Koçyiğit, Meclis’te düzenlediği basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Eş Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Rüştü Tiryaki, Iğdır İl Emniyet Müdürünün provokatif girişimlerine ve belediyelerimize yönelik saldırılara ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Parti Meclisimiz, yeni dönem mücadele hattını belirlemek ve planlama yapmak üzere Genel Merkezimizde toplandı.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Mardin Kızıltepe'de düzenlediğimiz Tarım Mitinginde konuştu.
Görevi kötüye kullanan, halkı yanıltan, emekçilerin maaşlarının düşük belirlenmesine neden olan TÜİK hakkındaki suç duyurumuz.
Eş Genel Başkanlarımız, rehin tutulan kadın siyasetçiler Leyla Güven, Ayşe Gökkan, Selver Yıldırım, Zeynep Karaman, Zeynep Ölbeci, ⁠Aynur Aşan, Pervin Oduncu ve Dilek Yağlı’yı ziyaret etti.
Grup Başkanvekilimiz Sezai Temelli, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonumuz ve avukatlarımız, Hakkari Belediyesine kayyım atanmasına karşı yürütmenin durdurulması ve sonuçların ortadan kaldırılması talebiyle İdare Mahkemesine başvurdu.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, İHD'nin 38’inci kuruluş yıldönümü için İHD Ankara Şubesinde yapılan etkinliğe katıldı.
Ekoloji Komisyonu Eş Sözcümüz İbrahim Akın ile Milletvekillerimiz Newroz Uysal, Zeki İrmez ve Ayten Kordu orman yangınlarına ilişkin TBMM’de basın toplantısı düzenledi.
Parti Sözcümüz Ayşegül Doğan, devam eden MYK toplantımızın gündemlerine ilişkin Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Parti avukatlarımız, Cumhurbaşkanına temel hak ve hürriyetleri sınırlandırabilme yetkisi veren yönetmeliğin iptali için Eş Genel Başkanlarımız adına Danıştay'da dava açtı.
Sevtap Akdağ Karahalı ve İbrahim Akın, Genel Merkezimizde düzenledikleri basın toplantısında 19 Temmuz’da başlayacak kampanyamıza ilişkin bilgi verdi
Hatimoğulları, Hatay’da Evvel Temmuz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yapılan "Demokratik Cumhuriyet, Demokratik Anayasa" panelinde konuştu.