Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Dersim İl Kongremizde konuştu.
Avrupa Alevi Birlikleri Federasyonu temsilcileri Genel Merkezimizi ziyaret ederek Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüştü.
Eş Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Rüştü Tiryaki, Genel Merkezimizde düzenlediği basın toplantısında AKP'nin hazırladığı seçim hilelerini açıkladı.
Parti Sözcümüz Ayşegül Doğan, yaptığı basın toplantısında batı illerine ilişkin seçim stratejimizi ve MYK toplantımızda alınan kararları açıkladı.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonu Eş Sözcülerimiz Nuray Özdoğan ve Öztürk Türkdoğan, partimize yönelik saldırı ve hak ihlallerine ilişkin rapor açıkladı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Kocaeli İl Kongremize katıldı.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, Parti Meclisi toplantımızın açılışında konuştu.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, İzmir İl Kongremizdeki açıklaması.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, Kadın Meclisi toplantımızın açılışında konuştu.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları, kent ablukalarının yıldönümüne ilişkin Cizre ilçe binamızın önünde yapılan açıklamada konuştu.
Eş Genel Başkan Yardımcımız Sevtap Akdağ Karahalı, Genel Merkezimizde düzenlediği basın toplantısında partimizin asgari ücret sürecine ilişkin görüşlerini açıkladı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki heyet, partimizi ziyaret ederek Eş Genel Başkanlarımız Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüştü.
Türkiye İşçi Partisi, 4. Büyük Kongremiz sonrası partimize tebrik ziyaretinde bulunarak Eş Genel Başkanlarımızla görüştü.
Milletvekillerimiz, Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonunu İmralı Adası’nı ziyaret etmek için acil toplantıya çağırdı.
Eş Genel Başkanımız Tülay Hatimoğulları'nın 2024 Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi üzerine TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşma.
Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan'ın 2024 Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi üzerine TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşma.